Blog

Milla Urbana Santa Eulàlia

Milla Urbana de Santa Eulàlia. Col·laboració amb l’organització de la Milla

Com tots els anys, Fisioenric col·labora amb l’organització de la Milla Urbana Santa Eulàlia Ciutat de L’Hospitalet, el projecte esportiu-solidari més important del barri que aquest any arriba a la seva edició vint-i-sis.

A Fisioenric pensem que, per tal de generar un impacte positiu al nostre entorn més proper, hem de vincular-nos, com a part del teixit de la ciutat, en les iniciatives i projectes que es desenvolupen al barri.

La Milla Urbana Santa Eulàlia Ciutat de L’Hospitalet sempre trobarà en nosaltres un fidel col·laborador.

“Un record, un sentiment i molta il·lusió són les eines que hem utilitzat per a realitzar una Milla amb un passat, un present i un gran futur”

 

No Comments

Leave a Reply

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR